Participa en el concurs per guanyar entrades per al Mundial d'Handbol

Del 12 al 16 de gener el Palau d'Esports de Granollers acollirà els partits del grup A de la fase preliminar del Mundial d'Handbol de 2013. Hi competiran les millors seleccions internacionals: Alemanya, Argentina, Brasil, França, Montenegro i Tunísia. Si vols guanyar dues entrades vàlides per a alguna de les jornades del Mundial pots participar en el concurs que l'Ajuntament de Granollers ha convocat. En aquesta mateixa pàgina pots consultar les bases i contestar la pregunta que dóna accés al sorteig entre totes les respostes correctes.

Poden participar en el concurs totes les persones físiques a partir de 16 anys que responguin correctament a una pregunta formulada en els mitjans de comunicació locals que tindrà relació amb algun aspecte del Mundial.

La segona pregunta del concurs, vigent des de divendres dia 21 de desembre fins a dijous dia 27, és aquesta:

En quin any va guanyar Espanya el Mundial d'Handbol? 

Si saps la resposta pots contestar cliclant sobre aquest enllaç.

El sorteig de les entrades entre totes les persones que hagin respost correctament almenys una de les dues preguntes formulades (la segona pregunta es publicarà el dia 21 de desembre) tindrà lloc el dia 28 de desembre a les 12 del migdia, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.