Entre Dones

Espai d'intercanvi d'experiències i aprenentatge compartit.

El Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) organitza el curs “Entre dones: un espai d’intercanvi d’experiències i aprenentatge compartit”.

Es tracta de 12 sessions de dues hores cadascuna (una de 3 hores), gratuïtes, que tenen per objectiu oferir un espai de creixement i enfortiment personal i relacional per a dones, i dotar les participants d’eines i recursos per gestionar les seves vides amb autonomia i amb una actitud positiva.

El curs és un itinerari formatiu amb la finalitat que les dones participants estiguin en disposició de definir un projecte personal de creixement i participació, ja sigui en l’àmbit personal, social o laboral.

El curs està dinamitzat per la formadora  Cristina Pérez Opi, sociòloga i experta en polítiques de gènere. Col·laboren: Cristina Giménez (psicòloga especialitzada en salut de la dona i sexualitat) i Charo Hesse (psicòloga especialitzada en recursos humans i gestió de carreres professionals).

Està adreçat a dones de la ciutat de Granollers i municipis de la comarca que vulguin compartir, relacionar-se i aprendre estratègies per dur a terme projectes de desenvolupament personal i/o professional. Es prioritzaran dones en situació d’atur o que facin feines poc qualificades i no continuades, que puguin seguir tot l’itinerari formatiu.

Al final de la formació es lliurarà un diploma d’assistència.

Grups de màxim 15 dones