Dia Internacional de les Dones, 8 de març

Com cada any el Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD) realitza campanyes de sensibilització en el marc de la igualtat d'oportunitats entre dones i homes adreçades a tota la ciutadania. L'objectiu de la celebració d'aquesta diada és fer visible i donar a conèixer el treball i l'esforç que les dones estan fent des de fa molts anys en denfensa dels seus drets.

Encara que s'han aconseguit algunes fites per les dones, no és menys cert que queda molt per fer i, és per aquest motiu que des de l'Ajuntament de Granollers i des del Centre d'Informació i Recursos per a Dones, s'apostaper la continuïtat d'aquesta commemoració, data per la reflexió i per fer evident que encara no s'ha aconseguit la igualtat entre dones i homes.

El Centre d'Informació i Recursos per a Dones, també, coordina el programa d'activitats amb motiu de la celebració, mostra representativa de l'exercici de transversalitat amb propostes procedents d'altres serveis del municipi, així com altres associacions i/o entitats.