Visites guiades al teatre

 

Àrea de l'activitat: 3. Cultura. 3.3. Espectacles

Tipus d'activitat: Visita

 

Objectiu de l'activitat:

El Teatre Auditori de Granollers organitza visites guiades en grup al teatre, tant per a nens, com per a joves i adults. L’objectiu és donar a conèixer l’equipament i les activitats que s'hi desenvolupen.

 

Descripció breu de l'activitat:

De la mà d’un personatge sortit del cor del teatre (una bombeta, una bambolina, etc.), grans i petits gaudeixen d’una llarga passejada per tot el teatre mentre en coneixen a poc a poc tots els racons.

Vestíbul, cafeteria, escenari, vestidors o el pati de butaques són algunes de les zones que es visiten. També s’explica la història de la creació del teatre, es comenten les característiques tècniques de l’edifici i es donen a conèixer alguns dels espectacles que tenen lloc al teatre. A més a més, en determinades dates, es pot veure l’Orquestra de Cambra de Granollers assajant en directe o el muntatge d’alguna obra de teatre.

Per a més grans de 12 anys la visita també inclou la fossa dels músics i la part inferior del teatre, on es preparen els muntatges tècnics.

 

Nivell educatiu al qual s'adreça:

P3 Educació Infantil, P4 Educació Infantil, P5 Educació Infantil, 1r Educació primària, 2n Educació primària, 3r Educació primària, 4t Educació primària, 5è Educació primària, 6è Educació primària, 1r ESO, 2n ESO, 3r ESO, 4t ESO, Postobligatoris. PQPI, Postobligatoris. Batxillerat, Postobligatoris. Cicle formatiu de grau mitjà, Postobligatoris. Cicle formatiu de grau superior, Postobligatoris. Altres estudis per a més grans de 16 anys, Escola d'adults, Professorat, AMPA / famílies

 

Temporalització:

Durada: 45 minuts per als més petits i 1 hora i 30 minuts per als més grans.

Calendari: De setembre a juny i juliol (amb casals d'estiu)

 

Organització de l'activitat:

Nombre d'alumnes per grup: Màxim 25

Horari de l'activitat: Matí. Hora per determinar.

Lloc on es desenvolupa l'activitat: Teatre Auditori de Granollers

 

L'organitza: Teatre Auditori de Granollers

 

Nom de la persona de contacte: Eva Chaparro

Correu electrònic de la persona de contacte: echaparro@teatreauditori.granollers.cat

Preu: 3 € per nen/a

 

Activitat oberta a grups de fora de Granollers:

 

 

Sol·licita aquesta activitat