Cultura accessible

L’Ajuntament, a través del Servei de Cultura i Sírius, impulsa el projecte “Cultura accessible”, amb l’objectiu de millorar les condicions d’accessibilitat a la cultura de les persones amb diversitat funcional, pensant en persones amb mobilitat reduïda i gent gran.

El projecte proposa, entre d'altres, vetllar per la seguretat i comoditat de les persones amb diversitat funcional en els actes festius i populars; oferir espais reservats i facilitar-hi l’accés; i indicar visualment la zona accessible.

D’aquesta manera, durant aquesta Festa Major de Blancs i Blaus 2019 hi haurà actes que estaran senyalitzats amb la banderola de Cultura accessible per indicar que hi ha cadires prioritàries, pintades de color blanc i blau, reservades persones amb mobilitat reduïda. En trobareu al parc de Torras Villà i a les places de les Hortes, de les Olles, de la Porxada i de la Corona. Podeu consultar al programa les activitats que compten amb aquestes cadires. També podeu reservar cadires per als actes de carrer trucant al telèfon 638 062 640, del 26 d’agost a l'1 de setembre.

També hi haurà lavabos adaptats a les places de Maluquer i Salvador, Barangé, Hortes, Corona, Folch i Torres i al parc de Torras Villà.

Traducció a la llengua de signes catalana

Els actes del repte, del pregó i del veredicte tindran traducció simultània en la llengua de signes catalana. Consulteu al programa els d’actes amb traducció.