Del 2 al 13 de maig, es poden sol·licitar les places per internet per als casals i activitats del Fes-te l'estiu

Les activitats es portaran a terme del 2 al 27 de juliol

30 d'Abril 2018
+
Com cada any l'Ajuntament de Granollers ha preparat l'oferta de casals d'estiu i activitats esportives (de 3 a 12 anys) i itineraris per fer al GRA (de 12 a 16 anys), per després que acabi el curs escolar. En total s'ofereixen 850 places per a residents a Granollers, tot i que si hi ha disponibilitat també s'hi podran acollir nenes i nens no residents a la ciutat, pagant un suplement en el preu. Les activitats es portaran a terme del 2 al 27 de juliol i es podran fer per quinzenes o les quatre setmanes seguides, en horari de 9 h a 13 h. En el cas específic dels Itineraris del Gra, adreçats a adolescents, les activitats s'han de fer tot el mes sencer. 
 
Com cada any es poden demanar serveis opcionals: d'acollida de 8 h a 9 h (Escola Lledoner, Salvador Llobet, Mestres Montaña) de menjador, de 13 h a 15 h (Escola Lledoner i Salvador Llobet) i de tarda, de 15 h a 17 h (Escola Lledoner i Salvador Llobet). 
 
Les activitats esportives es portaran a terme en els diversos equipaments esportius municipals i els itineraris Gra, en l'equipament juvenil i en altres espais de la ciutat segons el tipus de taller: Teatre Auditori, Roca Umbert, centres cívics, etc. amb l'objectiu de vincular els joves als equipaments socials i culturals de la ciutat.
 
Les arts urbanes, protagonistes dels itineraris per a joves
 
Els itineraris GRA d'aquest any s'han dissenyat conjuntament amb Roca Umbert. Fàbrica de les Arts i versaran sobre les arts urbanes. Les noves activitats s'han programat recollint les demandes dels nois i noies del curs passat: així, es farà un taller de creació de videojocs; capoeira, esport brasileny que té a veure amb la dansa i les arts marcials; acrobàcies; danses urbanes; sketching, etc.  En aquesta edició els joves participaran del projecte "Murs que parlen" pintant un mural entre tots els grups, de la mà de l'artista Erb Mon (https://nomadelia.tumblr.com/). Aquest any els nois i noies/famílies podran escollir entre 25 combinacions de tallers possibles: el bloc de tallers  de dilluns i dimecres, d'activitats més de moviment, es podrà combinar amb el bloc de dimarts i dijous, d'activitats més relacionades amb el coneixement i la creació. El divendres és el dia destinat a anar a la piscina i també es farà una sortida a un parc natural.
 
Les sol·licituds de places per Internet es podran fer entre el 2 i el 13 de maig en aquesta mateixa pàgina web. Si es prefereix atenció personal, aquest tràmit es podrà fer a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), al carrer de Sant Josep, núm. 7, dilluns dia 7 i dimarts dia 8, entre les 8.30 i les 19 hores, ininterrompudament.
 
El 21 de maig es farà el sorteig, en funció del número assignat a la preinscripció. El dia 23 de maig es publicaran les llistes a l’OAC, al Servei d'Educació, c. Santa Elisabet, 16-C. Jaume Camp i Lloreda, 1 i en aquesta mateixa pàgina web. Tots els participants que hagin facilitat una adreça de correu electrònic rebran la informació de la plaça assignada i el cost de l’activitat.
 
Entre el 23 i el 25 de maig s'oferirà la possibilitat de fer canvis en els serveis opcionals: acollida al matí, menjador, i servei de tarda, o de renunciar a la plaça obtinguda. Aquests canvis es podran demanar per correu electrònic, adreçant un missatge a festelestiu@granollers.cat.
 
A continuació, entre el 29 i el 30 de maig, es generaran els rebuts que seran personalitzats i es podran fer efectius mitjançant targeta o banca electrònica. Aquests rebuts s'enviaran per correu electrònic o es podran recollir durant el procés d'inscripció presencial.
 
Del 31 de maig al 6 de juny, inscripcions per Internet
 
Entre el 31 de maig i el 6 de juny es podrà formalitzar la inscripció per Internet, amb signatura digital. Per fer-ho caldrà:
fer efectiu el rebut amb l'import corresponent.
signar digitalment el document de matrícula que s'ha rebut per correu electrònic. La persona que faci la preinscripició ha de ser la mateixa que faci la inscripció.
escanejar o fotografiar el llibre de família o partida de naixement.
enviar a festelestiu@granollers.cat el document de matrícula signat digitalment, el comprovant d'haver fet el pagament i l'arxiu del llibre de família o partida de naixement.
 
Si voleu ser atesos personalment, podeu fer la inscripció entre el 4 i el 6 de juny a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, entre les 8.30 h i les 19 h. Per fer-ho només caldrà que la persona que ha fet la preinscripció porti el comprovant de pagament, l'original del document d'identitat i del llibre de família o partida de naixement i fotocòpia de la targeta sanitària de la filla o fill inscrit a l'activitat.