Reconeixement Consell Infants curs 2016.17

La sala de plensL’acte  es va iniciar amb la benvinguda per part de Josep Mayoral, alcalde de la ciutat,  i el Reconeixement de la tasca del Consell dels Infants, del curs passat. Dos membres van explicar la seva experiència i van animar als nous membres realçant l’oportunitat de formar part d’aquest òrgan de participació ciutadana.

Desprès es va fer el traspàs de nomenaments dels membres del Consell sortint a l’entrant, a càrrec de Francesc Arolas, Regidor d’Educació,  per acabar fent  la Constitució del Consell dels Infants 2016-17, a càrrec de Josep Mayoral qui ens va  fer l’encàrrec dels temes a treballar durant el curs al Consell dels Infants:

- Donar a conèixer el nostre Consell dels Infants en el Simposi internacional “Infants i participació política. Els Consells d’Infants” que es celebrarà el 13 i 14 de desembre a Caixa Fòrum Barcelona.

- Participar en la Benvinguda del Reis Mags d’Orient la nit del 5 de gener del 2017, i acompanyar al patge Gregori a les visites de les escoles.

- Analitzar i fer propostes per la celebració del Carnaval

- Construir noves propostes per millorar la comunicació

 

En acabar, es va fer una fotografia de TOTS els membres del Consell d’Infants a l’escala de l’Ajuntament. 

Un cop finalitzada aquesta actiivtat es va fer la  Reunió a les famílies dels nous membres del Consell d’Infants a l’edifici del Gra, on ens reuni, de forma habitual, els nois i noies del C. Infants. Ens vem conèixer i es va explicar un esquema de : qui som? què fem? què hem fet i els objectius del curs.

Finalitzem amb el calendari de trobades previst i animant a entrar a la página web on trobaran tota la información de les sessions.