Assemblea Ordinària, 30 d'abril de 2016

Assemblea ordinària CNIAC. 30 d’abril de 2016

Avui, dissabte 30 d’abril de 2016 els vocals del CNIAC ens hem reunit a casal de la gent gran de la Barceloneta.

Aquesta ha estat la primera trobada després de les eleccions, on hi va haver-hi canvis de càrrecs a la junta i a la comissió permanent, també hi ha hagut noves incorporacions de vocals.

Després de donar la benvinguda als qui acabaven d’arribar ens hem reunit per comissions de treball on hem parlat dels següents temes:

Comissió de comunicació externa: Hem redactat aquest nota de premsa i hem debatut sobre la difusió que es farà sobre el treball de l’institut Celrà, a qui també hem animat a crear un consell territorial.

Comunicació interna: Han enviat un email als qui no venen a les reunions demanant compromís i explicant el que s’ha fet mentre no hi eren, han fet un calendari d’aniversaris per felicitar-nos i han creat un grup de whatsapp.

Règim intern: Han acabat de corregir les normes del règim i han decidit les conseqüències per a aquells membres del CNIAC que no assisteixen a les reunions.

Difusió i nous vocals: Anteriorment havien fet uns tríptics i avui els han millorat.

Després del descans per esmorzar ens hem organitzat en 3 grups de treball per organitzar e nostre paper al 20 de novembre, al saló de la infància i a la festa dels súpers i la nostra participació en un congrés internacional sobre la participació infantil que tindrà lloc el desembre vinent

Grup de treball per organitzar el 20 de novembre  (dia internacional de la infància)

Grup de treball per organitzar la nostra presencia en el Saló de la infància i la Festa dels súpers

Grup de treball per organitzar la participació en el congres internacional sobre participació infantil

Un cop dinat ens hem acomiadat de l’antiga representant de la DGAIA, l’Araceli i em rebut al Nou Director General de la DGAIA.

Durant el plenari em compartit la feina feta en els grups de treball i hem acordat com continuar treballant.

 

Comunicació externa del CNIAC

 

30 d’abril de 2016.