1a Trobada territorial del Consell dels infants territorial a Granollers

 

El dijous 9 d’octubre del 2014 vam participar a la Jornada del CNIAC que es va realitzar a Granollers a l’escola Salvador Llobet.

 

En primer lloc el nostre alcalde, Josep Mayoral, ens va donar la benvinguda a tots els nois i noies dels consells d’infants territorials. Va expressar la importància que té la veu i la mirada dels infants en la construcció de la ciutat, que entre tots sumem i la nostra aportació i participació també és important.

 

 

Dos dels nostres Consellers , el Daniel Campos de l’escola Anna Mogas i la Lídia Pérez de l’escola Mestres Montaña, van ser els encarregats de fer la presentació del Consell dels Infants de Granollers a la resta dels consells que van venir a la Trobada.

 

Els responsables de la Generalitat dels CNIAC ens van explicar el significat i sentit que té el CNIAC i tot el que comporta ser-ne membre.

 

 

També vam treballar en grups 3 preguntes que ens van plantejar i el que ens va agradar, va ser que ens vam barrejar entre els consells i així ens vam conèixer. Després vam presentar cada grup les conclusions davant dels altres .

 

Per acabar ens van fer la presentació del procés que es farà per constituir el CNIAC

 

Programa

17.15h Arribada

17.30h Presentació de la trobada

· Benvinguda per part d’autoritats de DGAIA

· Presentació dels consells d’infants reunits.

· Què és el CNIAC.

18.00h ESPAI DE TREBALL (Petits grups de treball interconsells).

18.35h ESPAI DE POSADA EN COMÚ

19.00h Presentació del procés de constitució del CNIAC