Propostes culturals i d'entreteniment

Biblioteques, teatres, museus, cinemes... els equipaments culturals d’arreu, també els de Granollers, i les entitats, han obert portes virtuals per fer propostes culturals, creatives i de lleure de tota mena i per a totes les edats. Adjuntem els enllaços perquè hi pugueu accedir i aprofitar el temps a casa per fer coses diferents!

+

Granollers Cultura

@granollerscultura

#granollersculturaacasa

#culturapopularacasa

Amb la finalitat d’acompanyar i fer visible la cultura durant el confinament, el perfil Granollers Cultura proposa l’etiqueta #Granollersculturaacasa per compartir a Instagram les vostres iniciatives com ara cantar, tocar un instrument, dibuixar, explicar un conte...

 

Biblioteques de Granollers

@bibliotequesdegranollers

@granollerscultura

#jollegeixoacasa

Can Pedrals i Roca Umbert omplen la xarxa de recomanacions de llibres i contes per llegir. Ja són més de cent publicacions amb el hashtag #jollegeixoacasa, una etiqueta que s’ha expandit a moltes biblioteques i llibreries del territori.

 

Arxiu Municipal de Granollers

Pots seguir consultant a l'Arxiu durant el confinament Pots fer-ho a través d'Internet a:

També pots col·laborar amb l'Arxiu: projectes col·laboratius i Arxivem la covid #arxivemlacovid19 (envia'ns fotos, vídeos o documents) i ofereix-te com a testimoni per a una entrevista sobre el que estem vivint. Més informació a granollers.cat/arxiu

 

Granollers Dibuixa

@granollersdibuixa

@granollerscultura

#granollersdesdedins

#granollersdibuixa

Què veus des de la finestra de casa? Dibuixa-ho i comparteix-ho! Es tracta d’un proposta de l’entitat Granollers Dibuixa i l’Ajuntament de Granollers per convidar tothom a il·lustrar el que veu de casa estant durant el confinament.

 

Teatre Auditori

https://www.teatreauditoridegranollers.cat/

@teatreauditorigranollers

#TAGsocartista

La campanya #TAGsocartista del Teatre Auditori permet compartir els moments creatius que tenim a casa: els més cuinetes, els petits pintors, els constructors de torres, els esportistes, els lectors… L’autor/a de la millor imatge rebrà com a premi un abonament per a tres espectacles de la temporada 20-21. A més, el Teatre Auditori també proposa continguts digitals d'espectacles que han tingut lloc al teatre, accessibles des de Youtube i des del web de VOTV (Vallès Oriental Televisió), per reviure els millors espectacles estrenats al TAG.

  

Museu de Granollers

@museudegranollers

#Museugranollersacasa

El Museu de Granollers dona a conèixer el seu fons, l'Adoberia i el patrimoni de la ciutat. També proposa tallers d'art per fer a casa, mostra l'activitat que fa el museu normalment i proposa lectures al voltant del festival d'art i paraula Opera Aperta, ara ajornat.

  

Museu de Ciències Naturals de Granollers, la Tela

@mcngranollers

#tuinvestigues

La petita-gran investigadora de la l'exposició permanent "Tu Investigues!" pren vida i ens proposa, a tota la família, un seguit d’enigmes per resoldre, a l’entorn de la natura. La proposta va acompanyada de material per imprimir.

 

El Gra

@grajove

#Escenariobert

Primer Escenari Obert virtual, on els i les joves podeu mostrar i compartir les vostres habilitats artístiques a través d’Instagram. Només heu d'enviar un vídeo de màxim 5 minuts per Whatsapp (620 655 001) o per WeTransfer (grajove@gmail.com), amb el nom i cognoms.

 

Roca Umbert. Fàbrica de les Arts

@rocaumbertfabricadelesarts

#ruconfinat

La Fàbrica Roca Umbert proposa concursos i ens descobreix artistes residents i les seves creacions. També ha obert online els laboratoris de dibuix de l'espai d'arts i càpsules del taller per aprendre a tocar el timbal de la Troca.

 

Espai d’Arts

@EspaidArtsRU 

El laboratori de dibuix que s'estava fent a l’Espai d’Arts s’ha reconvertit en una proposta en línia perquè hi pugueu participar des de casa. Informació i inscripcions a: ow.ly/rECz50yZyLu 


Tours virtuals per equipaments municipals

www.granollers.cat/toursvirtuals

Uns tours que ens acosten a edificis d'interès històric i patrimonial com l’Adoberia, Casa de Cultura Sant Francesc, Sala Tarafa, Ajuntament, refugis de la pl. Maluquer i l'Ajuntament, la Tèrmica de Roca Umbert... I també, la Porxada i el centre històric.

 

Cinema Edison

@edisoncinema

#quedatacasafilm

El Cinema Edison ens convida a crear contingut audiovisual des de casa, i que el compartim amb l’etiqueta #quedatacasafilm.

A més, cada dia recomana una pel·lícula projectada en aquesta sala. Cal que us subscrigueu al butlletí de l'Edison: https://t.co/QA8WOglZ3Y

 

Amics de la Unió

@amicsdelaunio

#quenoparilamusica

#elsprofesamicsdelaunio

#cantemalsbalcons

L’Escola de Música Amics de la Unió programa concerts en directe per Instagram. I també convida els seus alumnes a compartir per les xarxes els assajos a casa. També, porta a Granollers la proposta de cantar al balcó que es fa a moltes ciutats. Cada dia hi ha una cançó programada per cantar, a les 21 h.

 

Drac de Granollers

@dracdegranollers

#fesballareldracconfinat

El Drac de Granollers us convida a gravar-vos fent els vostres balls, amb la música que trobareu al seu web: www.dracdegranollers.cat o tocant la vostra música.

 

Escola Combo

@combogranollers

L’Escola Combo ofereix tallers musicals temàtics (infantil, gospel...) al seu canal d'Instagram.

 

Colla dels Blancs

@colladelsblancs

#Blancsdesdelsofà

La colla dels Blancs comparteix diferents jocs, material gràfic, coreografies de ball, receptes culinàries, reptes i concursos per fer des de casa.

 

Blaucops

@Colla dels Blaus

La colla us proposa que compartiu els vídeos que aquests dies enregistreu des de casa.

 

Xics de Granollers

@xicsgranollers

#incubantlatemporada

Els Xics han ideat concursos virtuals, jocs, entrenament i reptes, tot incubant la temporada castellera (#incubantlatemporada), que de moment no té data de retorn als assajos presencials. La colla ha volgut fer pinya amb l’Hospital General de Granollers fent una aportació econòmica de 1.000 euros.

 

Esbart Dansaire

@esbartgranollers

#edgensquedemacasa

L’Esbart Dansaire us convida a enviar vídeos en què balleu fragments d’una dansa de l’esbart. El podeu enviar a: mestres.esbartgranollers@gmail.com

 

Milnotes. Escola de teatre

@espai_milnotes

Antonia Forever i el coronavirus. És el títol de la història que ha creat Milnotes per a l’ocasió, amb un capítol nou cada tres dies, que podeu seguir a les 21 h.

 

Aida Moré. Actriu

@aidamore28

#coronavirusplays

L'actriu Aida Moré comparteix vídeos sota l’etiqueta #coronavirusplays.

 

A més, artistes granollerins estan compartint les seves creacions al seu canal d'Instagram: els poemes d’Ivette Nadal, els concerts de Dàmaris Gelabert, les partitures de Pol Aumedes... I les il·lustracions d’Helena Frauca, Núria Farrés, Roger Vergés, Gala Pont, Ermisenda Soy, Anna Obon, Pau Farell... i molts d’altres.