La Porxada, 430 anys

Fins a les 14 hores del dia 4 d'agost, a l'Ajuntament de Granollers (plaça de la Porxada, 6, planta baixa)

+
La Porxada, ca. 1918-1923. Autor desconegut/Col·lecció Ajuntament de Granollers/AMGr (imatge de la postal d'aquesta exposició)

Des del 24 de maig, en aquesta exposició, l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) mostra fotografies del monument més emblemàtic de la ciutat, del final del segle XIX a l'inici del s. XXI, amb motiu dels 430 anys de la seva construcció.

Les fotos d'aquesta exposició -la 18a de l'Arxiu- són de Josep Bosch, Brangulí, Pere Cornellas, Salvador Llobet, Amadeu Mauri, Tomàs Torrabadella i Toni Torrillas, a més d'autors desconeguts, dels fons de l'AMGr.

Com és habitual, complementem la mostra amb més imatges al portal de l'Arxiu Fotogràfic i a la pantalla instal·lada a l'inici de l'exposició. En aquesta pantalla, a més, es podran veure les fotografies que la ciutadania pugui aportar sobre el tema proposat

Una vegada més, a l'espai de la mostra, també en trobareu el full de sala (context històric i imatges), així com postals d'aquesta i d'anteriors exposicions de fotos de l'Arxiu.

Us hi esperem i esperem, també, les vostres fotos!