Fons Revista del Valles

Conjunt documental ingressat a l'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) per mitjà d'una donació de l'empresa Tarafa Editora de Publicaciones, S.L., amb seu social a Granollers. Aquesta empresa era l'editora de la desapareguda 'Revista del Vallès', que havia esdevingut la segona publicació local més antiga de Catalunya. Per tant, aquest fons empresarial ha contribuït a incrementar el patrimoni local a l'abast de la ciutadania, també, en l'àmbit periodístic.

+
Representants municipals amb Joan Catafal, liquidador únic de la societat. Acte de signatura d'aquesta donació, el 2015 / AMGr

La donació d'aquest fons es va formalitzar el 2015, en un acte de signatura fet a l'Ajuntament de Granollers el 25 de novembre d'aquell any. Per tant, aproximadament, un parell d'anys després de l'edició del darrer número del setmanari Revista del Vallès.

  • Dates extremes: 1939-2013

  • Volum i suport: 35,4 metres lineals de textos mecanoscrits, manuscrits i impresos, a més de documents icònics (imatges, positius i negatius i, en format digital)

En podeu consultar:

Per veure'n els documents, adreceu-vos a l'Arxiu Municipal de Granollers al c. de l'Olivar, 10. A més, en podeu consultar els exemplars de Revista del Vallès editats fins al mes de març de 2005 a l'apartat de "Premsa" de l'Arxiu Digital, l'espai web de l'AMGr, de lliure accés, on també hi podeu consultar "Documents" i "Estudis i publicacions" dels fons de l'AMGr. També podeu cercar algunes imatges del Fons Revista del Vallès a l'Arxiu Fotogràfic.

Més informació: Arxiu Municipal de Granollers (carrer de Sant Josep, 7, tel. 93 842 67 37, a/e: arxiu@granollers.cat).