Agenda

+
9 febr. 2019 - 09:00h

Fira de l'oli i del pa

Tot el dia, de 9 a 21 h

Categoria: Fira

La fira de l'oli i el pa neix amb l’objectiu de facilitar que els productors d’oli de qualitat i els artesans del pa puguin fer arribar els seus productes als consumidors finals sense intermediaris. 

Comptarem amb la presència de diferents varietats d'oli, així com productes elaborats amb oli com  salses i melmelades, formatges, galetes i tapes de cuina. També es donaran a conèixer altres aplicacions del producte, a banda de l’alimentària, com poden ser la terapèutica i la cosmètica; també, literatura, estris de cuina (setrills) i elements decoratius (espelmes d’oli).

Pel que fa al pa, es podrà trobar des de les varietats tradicionals a les més innovadores. Hi haurà dos forns locals i dos de foranis, que oferiran pa de farines especials, ecològiques i pa de pagès tradicional. Pa dietètic, ecològic, d’espècies, de motlle, sense llevat, blanc, de cereals, de molla tova, de gluten, de granyons, de nous, de règim, de Viena, integral, morè i negre, són només algunes de les varietats que hi trobarem.

Programa

10 h Obertura de la fira

11.30 h Taller "Fem sabó", a càrrec del Consorci de Residus del VO

12.30 h Hora del vermut. Degustació

18.30 h Taller "Pa amb xocolata", amb Xocolates Granollers

Horari: de 9 a 21 h