Agenda

+
25 maig 2019 - 10:30h

BiblioLab. De la llavor al plat. Experimenta amb la ciència i la cuina

Activitat familiar, de 6 a 12 anys

Categoria: Taller familiar

  • Biblioteca Can Pedrals

    • Adreça: C/ d'Espí i Grau, 2
    • Telèfon: 93 879 30 91
    • Fax: 93 879 32 96
    • a/e: b.granollers.cp@diba.cat

DE LA LLAVOR AL PLAT

cuina, ciència i territori

Experimenta amb la ciència i la cuina

Quina relació hi ha entre la ciència i la cuina? Podem percebre el gust a través de la vista? Per què les esferificacions són líquides per dins? Participa al taller d’experimentació de sabors, aromes i textures a partir de gelatines i esferificacions.

 

 

Dissabte 25 de maig, de 10.30 h a 12.30 h

 

Activitat a càrrec d’Axel Bidon-Chanal Badia, professor Serra Húnter del departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia del Campus de l'Alimentació de Torribera de la Universitat de Barcelona (UB)

Lloc de trobada: Biblioteca Can Pedrals

INSCRIPCIONS: www.granollers.cat/inscripcionsbiblioteques 

a partir de 10 de maig, a les 9.30h